Escort Radar Forum  

Go Back   Escort Radar Forum > Windshield Radar Detectors > MAX 3

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old November 10th, 2022
jediwebdude's Avatar
jediwebdude jediwebdude is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 9
Default Latest firmware update crippled BlueTooth Live! connection

Just did the firmware update to my Max 3 and now when Escort Live! attempts to connect, the BlueTooth symbol appears briefly on the radar detector, but connection never happens.

I went into iPhone BT settings where I can see the Max 3 is still listed, but shows disconnected. I select it so it'll connect and same thing happens: the BT symbol appears briefly, but connection never occurs. This brief appearance of the symbol is not normal.

Detector Master version: 1.5
iPhone: 13 Pro Max
iOS: 16.0.3
Reply With Quote
  #2  
Old November 11th, 2022
mtime mtime is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 379
Default

Quote:
Originally Posted by jediwebdude View Post
Just did the firmware update to my Max 3 and now when Escort Live! attempts to connect, the BlueTooth symbol appears briefly on the radar detector, but connection never happens.

I went into iPhone BT settings where I can see the Max 3 is still listed, but shows disconnected. I select it so it'll connect and same thing happens: the BT symbol appears briefly, but connection never occurs. This brief appearance of the symbol is not normal.

Detector Master version: 1.5
iPhone: 13 Pro Max
iOS: 16.0.3
Did you delete the BT and re-pair? Did you re-pair using the EL app?
Reply With Quote
  #3  
Old November 12th, 2022
jediwebdude's Avatar
jediwebdude jediwebdude is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 9
Default

Quote:
Originally Posted by mtime View Post
Did you delete the BT and re-pair? Did you re-pair using the EL app?
I updated my 360c and Max 3 the same night. Now EL cannot connect to either detector.
I deleted both in EL Device section.
I also deleted the EL app and re-downloaded/installed.

EL still connects to my Redline 360 still just fine (I also updated firmware this week), so I know it isn't my iPhone.

I'll try deleting in BT section next.

Summary: I own 3 detectors, each with their own smartcord. I updated firmware in all 3 this week. Afterward, the Max 3 and 360c can no longer connect with EL.
Reply With Quote
  #4  
Old November 19th, 2022
jediwebdude's Avatar
jediwebdude jediwebdude is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 9
Default

UPDATE: I finally got it to re-pair and now it works fine with Live.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2018 Escort Inc.