Escort Radar Forum  

Go Back   Escort Radar Forum > Windshield Radar Detectors > RedLine 360c

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old January 27th, 2023
Lord02 Lord02 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2023
Posts: 8
Default

I called Escort on the phone to the US and they're looking into the issue for me.

Hopefully it will be fixed by Monday - the release the database every Monday :-)

I'll let you guys know on this thread - thank you again!
Reply With Quote
  #12  
Old January 27th, 2023
poolmon poolmon is offline
Armchair Expert
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2,014
Default

No "live chat" shows on my end either. Only the "Contact Us" blue bubble. When you use it you have to send an email. I've tried that before and got no response. Phone seems to best way every time. Looking forward to hearing the answer.

Last edited by poolmon; January 27th, 2023 at 03:00 PM.
Reply With Quote
  #13  
Old January 27th, 2023
Lord02 Lord02 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2023
Posts: 8
Default

Hi again,

Escort actually called me back with a fix on the issue.

It seems my radar was incorrectly registered in the US, instead of Europe so I was getting the US version of the Defender database.

They fixed the issue by updating my registration in their database and now I get the European version of the Defender database! :-)

As you can see, the number is totally different:

I must say I'm VERY happy with Escort's help here. Greatly appreciated so kudos on that!

Now we'll all wait for the "Band Enables" here, hopefully it gets resolved but in the meantime people can use the "Drive Smarter" app to get the "Band Enables" visible.

This is a GREAT radar dectector, I stand by that!
http://escortradarforum.com/forums/s...ad.php?t=20065
Attached Images
 
Reply With Quote
  #14  
Old January 27th, 2023
poolmon poolmon is offline
Armchair Expert
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2,014
Default

Quote:
Originally Posted by Lord02 View Post
Hi again,

Escort actually called me back with a fix on the issue.

It seems my radar was incorrectly registered in the US, instead of Europe so I was getting the US version of the Defender database.

They fixed the issue by updating my registration in their database and now I get the European version of the Defender database! :-)

As you can see, the number is totally different:

I must say I'm VERY happy with Escort's help here. Greatly appreciated so kudos on that!

Now we'll all wait for the "Band Enables" here, hopefully it gets resolved but in the meantime people can use the "Drive Smarter" app to get the "Band Enables" visible.

This is a GREAT radar dectector, I stand by that!
http://escortradarforum.com/forums/s...ad.php?t=20065
Good to hear all is fixed with a simple registration change as I had never heard of the problem before.
Reply With Quote
  #15  
Old January 29th, 2023
MurrayB's Avatar
MurrayB MurrayB is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 216
Default

Glad to hear that you got the problem fixed. I have always found Escort customer service to be helpful and square away the issue quickly.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2018 Escort Inc.