Escort Radar Forum  

Go Back   Escort Radar Forum > Dash Cameras > M1

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 4 Days Ago
M4CH1 M4CH1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 2
Default Rattling sound noted on video playback

I have a Max 360 and M1 attached to a blendmount in my car and was wondering if others can hear a rattle sound present during video playback. The mount, detector and dashcam are solid so I'm wondering if its the button on the camera rattling. Any thoughts?
Reply With Quote
  #2  
Old 1 Day Ago
M4CH1 M4CH1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 2
Default Issues found and resolved

SOLUTION: It appears that the power button on the back of the M1 has some play in it causing the rattle noise to be detected and heard during video playback.

So a small piece of tape over the button or a small drop of hot glue solves the issue.
Reply With Quote
  #3  
Old 16 Hours Ago
EscortRadar's Avatar
EscortRadar EscortRadar is offline
Official Escort Rep
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 16,819
Default

Thank you for following up. Glad to hear you resolved it although using tape on a button should not be necessary. If you would like to have it serviced please contact us at the number in my signature below.
__________________

Escort Radar customer service is available from 9am-5:30pm Eastern Time Mon-Fri at 1-800-543-1608 or by live chat
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2018 Escort Inc.