Escort Radar Forum  

Go Back   Escort Radar Forum > Installed Detector Systems > ZW5 and ZR5

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 1 Week Ago
KyleSHO KyleSHO is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 8
Default ZW5 not working only the 360c is getting the laser signal

I've had them installed by a preferred retailer mach 1 in Richfield MN. I've called Brian and Ray twice and no help I've sent them pictures twice. On the max 360c shifters shift when I turn it on. The installer used a k40 tester and only the detector's laser sensor worked not the "shifters shift" message
Reply With Quote
  #2  
Old 1 Week Ago
EscortRadar's Avatar
EscortRadar EscortRadar is offline
Official Escort Rep
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 16,819
Default

If the MAX 360c is showing "shift" on power-up then the MAX 360c is communicating properly with the ZW5 system. Your installer will have to diagnose the shifter sensors and bridge box.
__________________

Escort Radar customer service is available from 9am-5:30pm Eastern Time Mon-Fri at 1-800-543-1608 or by live chat
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2018 Escort Inc.