Escort Radar Forum  

Go Back   Escort Radar Forum > Installed Detector Systems > Passport 9500ci

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old July 30th, 2019
Shadow6 Shadow6 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 1
Default Not Powering on after update

I just ran an update on my detector and now it won't power on??? I can do the mute/power hold and it will re-connect to the tools program but out side of the program it is not working now.
Reply With Quote
  #2  
Old August 3rd, 2019
wanderer1 wanderer1 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2018
Location: American living in Flor-i-DAH
Posts: 68
Default

Check fuse in power cord , it twists off where it connects to cig lighter I believe.
__________________
Tried almost all brands of detectors over the years, ESCORT won. Have owned original CM Escort w/mute, original Passport, Escort DSP (all time favorite, metal case, key, unreal range), Solo 5 battery pwr (I think), Passport 7500 (crap KA), Passport 8500 (better KA), Passport 8500 X50 (best KA), Passport X80 (not too bad), Escort IX (solidly built, really liked it but falsed a little too much) and currently a Max 360 BLE v 1.7

DRIVE SMARTER OR GET THE HELL OUTTA THE LEFT LANE
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2018 Escort Inc.