Escort Radar Forum  

Go Back   Escort Radar Forum > Installed Detector Systems > Passport 9500ci

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old March 5th, 2020
Beb38138 Beb38138 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2020
Posts: 1
Default Update loop in detector tools

https://youtu.be/tKHgYlf0xDk

It wants me to update, I turn off power, hold down the two buttons, and put fuse back in. When I click ok to continue, it just gives me the same prompt again. Database subscription is current, it will communicate when updating database defender stuff. Not a USB 3.0 port, does it on multiple computers. Win 10
Reply With Quote
  #2  
Old March 6th, 2020
Esc0rtFan's Avatar
Esc0rtFan Esc0rtFan is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2019
Location: USA
Posts: 672
Default

Quote:
Originally Posted by Beb38138 View Post
https://youtu.be/tKHgYlf0xDk

It wants me to update, I turn off power, hold down the two buttons, and put fuse back in. When I click ok to continue, it just gives me the same prompt again. Database subscription is current, it will communicate when updating database defender stuff. Not a USB 3.0 port, does it on multiple computers. Win 10
Are you sure it isn't already up to date?

Also what are you talking about with a "fuse"?

WHat kind of cord are you using?
__________________
I use the following Escort Products

Escort Redline EX
Max360c with wifi
M1 Dash cam with both detectors
Escort Live
ZR5 Shifters
------------------------------------------------------------
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2018 Escort Inc.