Escort Radar Forum  

Go Back   Escort Radar Forum > Windshield Radar Detectors > MAX 360

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 2 Weeks Ago
Jeepers Jeepers is offline
Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 86
Default Alert With No Audio

On the highway this afternoon my Max indicated a radar somewhere ahead of me. The blue arrow light lit up but there was no sound. The blue light stayed on for awhile until a Sheriff vehicle passed me going the opposite direction. At that point the blue arrow indicating the radar was behind me lit up but still no sound. Does anyone know why I was getting an alert with no sound and no signal strength indicator. Only thing was the blue arrow buttons lighting up.
Reply With Quote
  #2  
Old 2 Weeks Ago
Esc0rtFan's Avatar
Esc0rtFan Esc0rtFan is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2019
Location: USA
Posts: 460
Default

Quote:
Originally Posted by Jeepers View Post
On the highway this afternoon my Max indicated a radar somewhere ahead of me. The blue arrow light lit up but there was no sound. The blue light stayed on for awhile until a Sheriff vehicle passed me going the opposite direction. At that point the blue arrow indicating the radar was behind me lit up but still no sound. Does anyone know why I was getting an alert with no sound and no signal strength indicator. Only thing was the blue arrow buttons lighting up.
Have you checked to be sure that the volume isn't turned all the way down?

Have you checked your "Cruise Alert" setting. It is possible that you got a quick brap , brap and then after this there is no sound.
__________________
I use the following Escort Products

Escort Redline EX
Max360c with wifi
M1 Dash cam with both detectors
Escort Live
ZR5 Shifters
------------------------------------------------------------
Reply With Quote
  #3  
Old 2 Weeks Ago
Jeepers Jeepers is offline
Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 86
Default

The voice advising which band is plenty loud so I suppose the volume is OK.
Reply With Quote
  #4  
Old 2 Weeks Ago
amolinaro's Avatar
amolinaro amolinaro is offline
Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 92
Default

Quote:
Originally Posted by Jeepers View Post
On the highway this afternoon my Max indicated a radar somewhere ahead of me. The blue arrow light lit up but there was no sound. The blue light stayed on for awhile until a Sheriff vehicle passed me going the opposite direction. At that point the blue arrow indicating the radar was behind me lit up but still no sound. Does anyone know why I was getting an alert with no sound and no signal strength indicator. Only thing was the blue arrow buttons lighting up.
Was the signal greyed out? Could it possibly be a marked location? The Max automatically locks out a location if you pass it three times and I've had a similar police radar signal greyed out before in the same area. I now have auto mark set to off.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2018 Escort Inc.