Escort Radar Forum  

Go Back   Escort Radar Forum > Installed Detector Systems > MAX Ci and MAX Ci 360

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 1 Week Ago
klausflorida klausflorida is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 1
Default Max CI 360 GPS Issues

Got my MAX CI 360 installed and have a weird GPS issue. I know from previously owned GPS Escort detectors that they will tell you "GPS signal lost", but I haven't gotten the announcement at all. I get a blank speed reading or a totally delayed speed reading, sometimes even a 0 on the display, so I'm not sure what the issue could be. Maybe a distorted GPS signal?
Reply With Quote
  #2  
Old 1 Week Ago
Esc0rtFan's Avatar
Esc0rtFan Esc0rtFan is offline
Member
 
Join Date: Apr 2019
Location: USA
Posts: 85
Default

Quote:
Originally Posted by klausflorida View Post
Got my MAX CI 360 installed and have a weird GPS issue. I know from previously owned GPS Escort detectors that they will tell you "GPS signal lost", but I haven't gotten the announcement at all. I get a blank speed reading or a totally delayed speed reading, sometimes even a 0 on the display, so I'm not sure what the issue could be. Maybe a distorted GPS signal?
Where is the GPS antenna located on your vehicle?

I owned some of the older Escort remotes and I had to always place the GPS antenna on top of my car to get the best signal.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2018 Escort Inc.