Escort Radar Forum  

Go Back   Escort Radar Forum > Windshield Radar Detectors > MAX 360c

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old June 23rd, 2019
Ianaber's Avatar
Ianaber Ianaber is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Wet Coast...
Posts: 411
Default

It started working about 4-5 days ago by itself, as I made no changes from the previous day. Worked fine for 400 kms of commuting.

Yesterday it didn't work for a few hours (still worked on bluetooth), but came up last night.

Intermittent servers?
Reply With Quote
  #22  
Old June 24th, 2019
rmreid10 rmreid10 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: TN
Posts: 191
Default

Quote:
Originally Posted by Ianaber View Post
It started working about 4-5 days ago by itself, as I made no changes from the previous day. Worked fine for 400 kms of commuting.

Yesterday it didn't work for a few hours (still worked on bluetooth), but came up last night.

Intermittent servers?
Mine did not work on the ride in to work this morning/PSL area is white with the dashes but no PSL on known roads where PSL used to work
Wifi connection is to my cars built in AT&T 4g hot spot and password is correct
Phone is a Samsung S10+ running Android 9.0
Reply With Quote
  #23  
Old June 24th, 2019
Lobotico Lobotico is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 17
Default

Mine have not worked for at least 3 days. Customer service has been notified. PSL should not be a hit or miss. This situation should be corrected.
Reply With Quote
  #24  
Old June 24th, 2019
Tingtang Tingtang is offline
Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 36
Default

Quote:
Originally Posted by Lobotico View Post
Mine have not worked for at least 3 days. Customer service has been notified. PSL should not be a hit or miss. This situation should be corrected.
My PSL has never worked on wifi. It works on bluetooth though, except when getting onto the highway, stays at 45mph for a LONG time before changing.. I stopped bothering with the PSL all together anyways, I found half the time it was wrong, at least in my area. No way to tell them which areas are wrong too which makes updating their info very unlikely. I wonder why they couldnt dedicate some space in the detector, kind of like their red light camera database for PSL. Instead of having to rely on a app that is ALMOST useless. I stopped running the app too because I get random laser falses, and dont want it reporting a false and have other people using app see it.
Reply With Quote
  #25  
Old June 24th, 2019
rmreid10 rmreid10 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: TN
Posts: 191
Default

Quote:
Originally Posted by Lobotico View Post
Mine have not worked for at least 3 days. Customer service has been notified. PSL should not be a hit or miss. This situation should be corrected.
Called CS this afternoon and they were aware of the issue but no immediate fix
I guess it's back to my backup that works without issue
Reply With Quote
  #26  
Old June 24th, 2019
iblong iblong is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 5
Default PSL Problem

I bought mine on Friday June 21st and it worked correctly on the way home. I updated the firmware and database and it worked 1 or 2 times over the weekend. I called CS today and they said they hadn't talked to any users with a similar problem and wanted me to send it in for repair. Instead I started back to the store to exchange for another MAX 360c and once I started driving it began working so I went home. Got back in my car 1 hour later and my iphone shows speed, my MAX shows posted speed limits but no moving speed as my phone does. I called again and they insist they haven't heard of this issue from any users....? I will try a new unit tomorrow and let this thread know my result. I have mine mounted just a hair off center and low but above my windshield wipers just where my X80 had been for years without 1 problem. Could the new mounting cup be part of the problem.....mine sits level with the dash and not at an upward angle. Anyone have any ideas? I want this to work but Escort co. doesn't seem to care.
Reply With Quote
  #27  
Old June 25th, 2019
rmreid10 rmreid10 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: TN
Posts: 191
Angry

Quote:
Originally Posted by iblong View Post
I bought mine on Friday June 21st and it worked correctly on the way home. I updated the firmware and database and it worked 1 or 2 times over the weekend. I called CS today and they said they hadn't talked to any users with a similar problem and wanted me to send it in for repair. Instead I started back to the store to exchange for another MAX 360c and once I started driving it began working so I went home. Got back in my car 1 hour later and my iphone shows speed, my MAX shows posted speed limits but no moving speed as my phone does. I called again and they insist they haven't heard of this issue from any users....? I will try a new unit tomorrow and let this thread know my result. I have mine mounted just a hair off center and low but above my windshield wipers just where my X80 had been for years without 1 problem. Could the new mounting cup be part of the problem.....mine sits level with the dash and not at an upward angle. Anyone have any ideas? I want this to work but Escort co. doesn't seem to care.
Amazing... my CS guy said he had fielded at least 6 calls yesterday for the same issue no PSL....... and not a peep on here from Escort
Reply With Quote
  #28  
Old June 25th, 2019
iblong iblong is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 5
Default 2nd Unit MAX 360c UPDATE OR NOT?

Well I picked up the second unit and set it up following Escorts directions exactly as I did last time. This one so far is working flawlessly! Now comes the big question: Do I update the firmware and database and take the chance that the problem stated in this thread is caused by the update?

Any hardcore Escort/techies here want to give me solid advice?

Last edited by iblong; June 26th, 2019 at 01:47 PM.
Reply With Quote
  #29  
Old June 25th, 2019
Esc0rtFan's Avatar
Esc0rtFan Esc0rtFan is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2019
Location: USA
Posts: 321
Default

Quote:
Originally Posted by iblong View Post
Well I picked up the second unit and set it up following Escorts directions exactly as I did last time. This one so far is working flawlessly! Now comes the big question: Do I update the firmware and database and take the chance that the problem stated in this thread is caused by the update?

Any hardcore Escort/techies here want to give me solid advice?

PLEASE DON'T USE ME AS A GUINEA PIG I CANNOT DO ANOTHER EXCHANGE I WAS TOLD BY THE SHOP I BOUGHT IT FROM.....
No you can update the unit but if you got a new one Iím sure the factory already updated the unit with the latest.
__________________
I use the following Escort Products

Escort Redline EX
Max360c with wifi
M1 Dash cam with both detectors
Escort Live
ZR5 Shifters
------------------------------------------------------------
Reply With Quote
  #30  
Old June 25th, 2019
iblong iblong is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by Esc0rtFan View Post
No you can update the unit but if you got a new one Iím sure the factory already updated the unit with the latest.
Currently my new unit, 2nd one, is updated to version 1.5
but working perfectly.

Still think I should update?

This is a brand new one from manufacturing.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2018 Escort Inc.