Escort Radar Forum  

Go Back   Escort Radar Forum > Windshield Radar Detectors > Detector Tools & Detector Tools Pro

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old September 17th, 2019
Ebail Ebail is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
Default

1.10
Not sure what version I had before. I've only had the detector for a couple of months.

Last edited by Ebail; September 17th, 2019 at 04:59 PM.
Reply With Quote
  #12  
Old September 20th, 2019
RhinoRyan RhinoRyan is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 18
Default

Is Detector Tools supposed to take 5+min to load? Iím using on a Microsoft Surface if that matters.
Reply With Quote
  #13  
Old September 20th, 2019
flylow7f39 flylow7f39 is offline
Moderator
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 3,384
Default

Quote:
Originally Posted by RhinoRyan View Post
Is Detector Tools supposed to take 5+min to load? Iím using on a Microsoft Surface if that matters.
Just timed it, DT Pro took less than 30 seconds to load on my 12 year old home built Duo Core E8600 @ 3.33 GHZ with Asus Rampage motherboard desktop running win10 pro version 1903. OS and DT Pro installed on 12 year old Western Digital Black WD6401AALS 640GB 7200 RPM Hard Drive.
Reply With Quote
  #14  
Old September 20th, 2019
RhinoRyan RhinoRyan is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 18
Default

Thank you for checking yours. Iíll try to delete the program and reload again.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2018 Escort Inc.