Escort Radar Forum  

Go Back   Escort Radar Forum > Windshield Radar Detectors > MAX 360

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old March 22nd, 2020
Blue600 Blue600 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 4
Default GPS cutting out

Hi everyone,
I did a search and came up with nothing. On my new 360 max the GPS is cutting out. I will be driving and it will show the speed I'm traveling and then show 0. I have 2 360 Max's, my older one never does this. Any ideas?

Thank you
Reply With Quote
  #2  
Old March 22nd, 2020
TBNTX's Avatar
TBNTX TBNTX is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2012
Location: Topeka, KS
Posts: 6,567
Default

Quote:
Originally Posted by Blue600 View Post
Hi everyone,
I did a search and came up with nothing. On my new 360 max the GPS is cutting out. I will be driving and it will show the speed I'm traveling and then show 0. I have 2 360 Max's, my older one never does this. Any ideas?

Thank you
Perhaps the intermittent Max 360 has a loose solder connection. You might have to send this in for service.
__________________


Countermeasures:

Radar Detectors: Max 360c, Redline EX, Max 360, & others plus Escort Live!
LIDAR Defense: Escort LSP + Veil G4
Phone: Apple iPhone 6s (128 GB) + AT&T
CB: Midland 75-822
HAM: Yaesu FT-7900R, Baofeng UV-5R, UV-3R
Scanner: GRE PSR-500 (Triple-trunking)
GPS: iPhone 6s with GPS Plus and Waze
Dashcam: Escort M1 and Thinkware F750
Reply With Quote
  #3  
Old March 23rd, 2020
Esc0rtFan's Avatar
Esc0rtFan Esc0rtFan is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2019
Location: USA
Posts: 680
Default

If you have a good view of the Sky then I think TBNTX is right. Probably needs to go in for a service.
__________________
I use the following Escort Products

Escort Redline EX
Max360c with wifi
M1 Dash cam with both detectors
Escort Live
ZR5 Shifters
------------------------------------------------------------
Reply With Quote
  #4  
Old March 23rd, 2020
Blue600 Blue600 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 4
Default

Ok, thank you
Reply With Quote
  #5  
Old March 23rd, 2020
Esc0rtFan's Avatar
Esc0rtFan Esc0rtFan is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2019
Location: USA
Posts: 680
Default

Quote:
Originally Posted by Blue600 View Post
Ok, thank you
You’re very welcome. Glad to help!
__________________
I use the following Escort Products

Escort Redline EX
Max360c with wifi
M1 Dash cam with both detectors
Escort Live
ZR5 Shifters
------------------------------------------------------------
Reply With Quote
  #6  
Old April 4th, 2020
Blue600 Blue600 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 4
Default

It was not the detector, I switched the two and got the same results. It's how close the Blendmount holds it to the mirror bracket. Did a little adjustment and got it working correctly. Thanks again.
Reply With Quote
  #7  
Old April 4th, 2020
Esc0rtFan's Avatar
Esc0rtFan Esc0rtFan is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2019
Location: USA
Posts: 680
Default

Quote:
Originally Posted by Blue600 View Post
It was not the detector, I switched the two and got the same results. It's how close the Blendmount holds it to the mirror bracket. Did a little adjustment and got it working correctly. Thanks again.
Ah. Well at least you got it working and that's what matters. Enjoy it!!
__________________
I use the following Escort Products

Escort Redline EX
Max360c with wifi
M1 Dash cam with both detectors
Escort Live
ZR5 Shifters
------------------------------------------------------------
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2018 Escort Inc.